Exit onderzoek op iPhone

Exit Analytics

Met Exit Analytics wordt personeelsverloop tastbaar. Naast een valide, persoonlijke en toegankelijke exit-vragenlijst krijgen organisaties dankzij onze toegankelijke dashboards direct inzicht in resultaten van de afdeling, divisie of organisatie.

Voorbeeld exit-vragenlijst

Misschien wilt u zelf als HR medewerker inspiratie op doen voor het uitzetten van een exit-vragenlijst. Of u wilt gewoon graag meer weten over onze dienstverlening. Vraag daarom vrijblijvend een voorbeeld van de vragenlijst aan.

In dit voorbeeld krijgt u inzicht in het eerste onderdeel Arbeidsinhoud. Dit onderdeel bevat stellingen die arbeidsinhoud binnen personeelsverloop verklaren. Hieronder kunt u eenvoudig een demo aanvragen. U ontvangt vervolgens een mail met toegangsgegevens.

Voorbeeld aanvragen

Toegankelijk

Medewerkers kunnen eenvoudig vanaf bijvoorbeeld de computer, Ipad of Iphone via een beveiligde verbinding de vragenlijst invullen.

Dashboard

Binnen het dashboard van Exit Analytics kunt u in één oogopslag zien wat de ontwikkelingen en trends in personeelsverloop zijn.

E-mail

De verantwoordelijke HR medewerker krijgt direct na het invullen van de exit-vragenlijst een bevestiging met de belangrijkste resultaten.

Relevant

De vragenlijst wordt volledig aan de huisstijl en spreektaal van organisaties aangepast. Hierdoor zijn de resultaten relevanter en makkelijker om te zetten naar verbeterpunten.

Door de op maat gemaakte exit-vragenlijst en analyse hebben wij meer inzicht verkregen in ons personeelsverloop en de achterliggende motieven voor vertrek.

Nationale Postcode Loterij
Nationale Postcode Loterij

De kwaliteit van het Exit-interview wordt verhoogt door gebruik te maken van de tool van Presearch. Het zorgt voor kwalitatief hoogwaardige resultaten.

Graydon
Graydon
Center Parcs
Nationale Postcodeloterij
Laurens
Voedingscentrum
Graydon
Talpa Radio
Radio 538
Transvorm
ViaZorg
Care2Care
Stichting CMO Flevoland
Stichting Sigra
ZowelWerk
Stichting ZorgpleinNoord
Stichting WGV Zorg & Welzijn
WZW Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Vriendenloterij
Bankgiro Loterij
Aafje
KAS BANK
Profource
Wago
Virol
Arkin
Leger des Heils
UMC Utrecht
LUMC
Reade
GGZ
Cordaan
Kids First
Siriz
Regioplus
Kernkracht
Radio Veronica
Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam
Buma Stemra
GGD Zeeland
Antoni van Leeuwenhoek
Erasmus MC
Oogwereld
Siemens Energy
Solidaridad
Cordaan
Equans
Interparking
Appèl bedrijfscatering
Talpa Network
Woonstichting Vechthorst
Arcelor Mittal
Veilig Thuis IJsselland
Gemeente Voorschoten
Securitas
Dokter Bosman
Hezelburcht
Sky Radio