Vriendenloterij
Talpa Network
Arcelor Mittal
Care2Care
Stichting CMO Flevoland
ViaZorg
Hezelburcht
Stichting Sigra
Reade
Erasmus MC
Siriz
Buma Stemra
Stichting ZorgpleinNoord
Graydon
Radio 538
Regioplus
Center Parcs
Oogwereld
Cordaan
Virol
ZowelWerk
LUMC
Kernkracht
Veilig Thuis IJsselland
WZW Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn
Dokter Bosman
Talpa Radio
Aafje
Radio Veronica
Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam
GGZ
GGD Zeeland
Cordaan
Gemeente Voorschoten
Leger des Heils
Woonstichting Vechthorst
Solidaridad
Voedingscentrum
Kids First
Interparking
Transvorm
Antoni van Leeuwenhoek
Stichting WGV Zorg & Welzijn
Sky Radio
Bankgiro Loterij
Laurens
Appèl bedrijfscatering
UMC Utrecht
KAS BANK
Securitas
Siemens Energy
Equans
Profource
Arkin
Wago
Nationale Postcodeloterij

“Presearch is een professioneel en ondernemend medewerkersonderzoeksbureau waar snel geschakeld en meegedacht wordt. Met hun passende adviezen en oplossingen kom je tot een gewenst resultaat.”

Trieneke van Duppen – HR adviseur bij Aafje Hulpthuis
Trieneke van Duppen – HR adviseur bij Aafje Hulpthuis

“Binnen onze organisatie zijn verschillende veranderingen gaande. Voor ons een reden om de tevredenheid van onze medewerkers te meten. Samen met Presearch hebben we in een korte tijd een passende onderzoeksmethode opgesteld. Dat deze methode passend was, bleek onder andere uit de positieve reacties van medewerkers op het onderzoek en de hoge response rate. Deze was drie keer zo hoog als bij eerdere medewerkerstevredenheidsonderzoeken. We hebben de samenwerking met Presearch als prettig ervaren.”

Dini Klaassen – Beleidsmedewerker bij Laurens
Dini Klaassen – Beleidsmedewerker bij Laurens

``Met grote tevredenheid hebben wij afgelopen jaar ons MTO uitgezet via Presearch. Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt, wat je vraag is en vervolgens komt Presearch zelf met goede en nuttige tips en adviezen. Op deze wijze hebben wij naar onze zin het onderzoek binnen de organisatie uitgezet.``

Medewerker personeelszaken bij Voedingscentrum
Medewerker personeelszaken bij Voedingscentrum

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Presearch: Presearch is een professionele partij die goede service levert, meedenkt met de klant, en flexibel is in het realiseren van gewenste oplossingen.”

HR manager bij Profource
HR manager bij Profource

“Presearch heeft het afgelopen jaar bij de Nationale Postcode Loterij de exit-enquête succesvol geïntroduceerd. Door de op maat gemaakte exit-vragenlijst en analyse hebben wij meer inzicht verkregen in ons personeelsverloop en de achterliggende motieven voor vertrek. De gemaakte analyse biedt ons inzicht in belangrijke P&O thema’s zoals arbeidsomstandigheden en arbeidsinhoud. Door de oprechte interesse en betrokkenheid van Presearch is er een plezierige samenwerking ontstaan!”

Daan Willem Vermolen – HR Adviseur bij Novamedia
Daan Willem Vermolen – HR Adviseur bij Novamedia

``De kwaliteit van het Exit-interview wordt verhoogt door gebruik te maken van de tool van Presearch. Aan de hand van de uitkomsten van het online “interview” wordt in een persoonlijk gesprek dieper ingegaan op de gegeven antwoorden. Dit geheel zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig resultaat waar de organisatie en haar huidige en toekomstige medewerkers hun voordeel mee kunnen doen.”

Philippe Reinders – HR Business Partner bij Graydon
Philippe Reinders – HR Business Partner bij Graydon

``Presearch is zeer behulpzaam, professioneel en de kennis en ervaring die werd geboden heeft erg geholpen bij het opzetten van het onderzoek. Daarnaast niet alleen een goede ondersteuning in het opzetten en uitvoeren van het onderzoek, maar ook de resultaten werden op een tactvolle en professionele wijze gepresenteerd.``

Danny van Zanten - Consultant bij Hezelburcht
Danny van Zanten - Consultant bij Hezelburcht

``Ik kijk terug op een prettige samenwerking! Presearch is behulpzaam, professioneel en er wordt goed geluisterd naar de klant. Daarnaast vond ik het prettig dat je snel met de medewerkers van Presearch kunt schakelen en dat ze maatwerk kunnen leveren. Tot slot werden de resultaten op een professionele en boeiende wijze gepresenteerd.``

Lotte van den Enk - HR Assistant bij Talpa Radio
Lotte van den Enk - HR Assistant bij Talpa Radio