Geschiedenis

Presearch is een ambitieus onderzoeksbureau gevestigd in Amsterdam. Wij streven naar het leveren van gedegen en relevant medewerkersonderzoek. Onze missie is om organisaties in staat te stellen om “op basis van feiten beslissingen te laten nemen”.

Deze feiten worden toegankelijk gemaakt dankzij onze technologie in combinatie met oog voor persoonlijke benadering. Wij doen dit door zonder concessies kwalitatief hoogwaardig medewerkersonderzoek uit te voeren.

Waarden

Medewerkers van Presearch doen klantgericht en betrouwbaar medewerkersonderzoek. Wij vinden het belangrijk dat onze oplossingen integriteit bieden.

Naast integriteit hechten wij waarde aan nuchterheid aangezien we snappen wat de context is waar wij ons in medewerkersonderzoek uitvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat ons medewerkersonderzoek zowel relevant als betrouwbaar is.

Onderzoeksmethode

Ons medewerkersonderzoek is gebaseerd op zowel statistische inzichten als bestaande wetenschappelijke literatuur. Wij meten medewerkers- tevredenheid, betrokkenheid en organisatiecultuur. In onze werkwijze betrekken wij altijd zoveel mogelijk relevante stakeholders om ervoor te zorgen dat de vragen relevant zijn voor zowel medewerkers als organisatie. Hierdoor behalen wij een relatief hoge response rate. Wij voeren alleen medewerkersonderzoek uit op het moment dat deze betrouwbaar en valide zal zijn en zorgen ervoor dat metingen telkens verbeteren in relevantie, betrouwbaarheid en validiteit.

Doelgroep

Presearch richt zich op organisaties die zich constant willen ontwikkelen en medewerkers willen betrekken bij het verbeteren van hun beleid. Wij helpen in dit proces door diensten aan te bieden die een platform en communicatiemiddel vormen tussen (beleids)managers en medewerkers.

Ongeacht branche, aantal medewerkers of leeftijd geloven onze klanten in het openlijk betrekken van medewerkers. Zij zien medewerkers als essentieel voor een gezond voortbestaan van de organisatie.